Home

Producatori

Oferte speciale

Plita cu Inductie Victronic VC534 Mareste

Plita cu Inductie Victronic VC534

Produs nou

Plita cu Inductie Victronic VC534 compacta si economica veti gati rapid si sanatos,  oriunde si oricand.Este eficienta 90% eficienta energetica comparativ cu 50% pentru gatitul pe gaz. Consuma cu pana la 50% mai putina energie decat cele pe gaz, nu emite gaze nocive, nu dauneaza mediului inconjurator, gateste usor fara flacara si fum

Mai multe detalii

PRODUSUL ESTE IN STOC COMANDA ACUM!!

151,00 lei cu TVA

Informatii

Utilizand plita electrica pe inductie cu timer VC-534 de la Victronic, veti gati rapid si sanatos,  oriunde si oricand.Plita electrica cu inductie Victronic VC534 -Plita electrica Victronic foloseste o tehnologie Japonezade inalta calitate. Inductia incalzeste doar vasul de gatit, in timp ce corpul plitei va ramane rece. Functiile incorporate in anumite modele, previn supraincalzirea si au in componenta lor senzori pentru a impiedica ca mancarea sa dea in clocot si care pot detecta prezenta sau absenta vasului de gatit. Consuma cu pana la 50% mai putina energie decat cele pe gaz.

Prin inductie se va incalzi doar vasul in care veti gati, in timp ce zona din jurul plitei va ramane rece; acest proces se va realiza prin aparitia unui camp magnetic in interiorul zonei de inductie ce va magnetiza continutul metalic al vasului de gatit, acest lucru va genera forte de frecare insesizabile, care astfel vor genera caldura necesara prepararii mancarurilor.

De ce sa gatim cu Plita cu Inductie Victronic VC534 !!?

Ofera siguranta - Inductia incalzeste doar vasul de gatit, in timp ce corpul plitei va ramane rece. Functiile incorporate in anumite modele, previn supraincalzirea si au in componenta lor senzori pentru a impiedica ca mancarea sa dea in clocot si care pot detecta prezenta sau absenta vasului de gatit.

Ofera precizie - Controlul precis al temperaturii si raspuns instant. Detectarea automata a suprafetei vasului si adaptarea zonei de gatire la marimea vasului folosit. Prin repartizarea uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a vasului, timpul de gatire se va reduce consistent, iar alimentele isi vor pastra un continut bogat de vitamine.

Este puternica - De doua ori mai rapida comparativ cu orice alta metoda de gatit cu putere cu putere de 2000 W.

Este eficienta - 90% eficienta energetica comparativ cu 50% pentru gatitul pe gaz. Consuma cu pana la 50% mai putina energie decat cele pe gaz, nu emite gaze nocive, nu dauneaza mediului inconjurator, gateste usor fara flacara si fum

Este usor de intretinut - Suprafata se curata foarte usor dupa utilizare.

Plita cu Inductie Victronic VC534 dispune de timer si de multiple functii pentru gatit, cu temperatura reglabila:

- supe si Ciorbe
-  mancaruri Gatite
-  prajit
-  steam

 

Detalii tehnice Plita cu Inductie Victronic VC534:

- alimentare: AC 220 ~ 240 V ~ 50Hz
- putere: 2000 W
- interval temperatura: ~ 60 grade ~ 270 grade Celsius. Temperatura este reglabila.
- timer pentru programare
- multiple functii de protectie. Plita nu incepe sa functioneze daca nu se detecteaza vasul de gatit.
- lungime cablu: 1.50 m
- dimensiuni plita: ~ 28 x 37 x 7 cm (L x A x H)
- dimensiuni suprafata de gatit: ~ 28 X 27 cm (L x A)
- diametru centru: ~ 17 cm
- greutate fizica neta: 1.94 Kg
- greutate fizica bruta: 2.54 Kg-
- greutatea volumetrica a coletului: ~ 5Kg
- garantie 12  luni

ATENTIE!!
PRODUSUL FUNCTIONEAZA DOAR CU RECIPIENTELE MARCATE CA SI COMPATIBILE CU PLITELE CU INDUCTIE! NU TOATE VASELE/OALELE SE POTRIVESC CU ACEST PRODUS. A NU SE CONFUNDA PLITA CU INDUCTIE CU PLITELE CU CERAMICA (VITROCERAMICE).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Plita cu Inductie Victronic VC534

Plita cu Inductie Victronic VC534

Plita cu Inductie Victronic VC534 compacta si economica veti gati rapid si sanatos,  oriunde si oricand.Este eficienta 90% eficienta energetica comparativ cu 50% pentru gatitul pe gaz. Consuma cu pana la 50% mai putina energie decat cele pe gaz, nu emite gaze nocive, nu dauneaza mediului inconjurator, gateste usor fara flacara si fum