Categorii

Producatori

Oferte speciale

 

Cum cumpăr

 

 

Pentru a cumpara produsul/produsele dorite puteti sa folositi una din urmatoarele modalitati:

COMANDA PRIN TELEFON – Puteti lansa in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numerele de telefon din sectiunea CONTACT. In cazul in care ati lansat o comanda, veti primi in maxim 24 h un email de confirmare al comenzii dumneavoastra, care va contine:
- produsele comandate cu pretului fiecaruia;
- suma totala;
- timpul de livrare;
- un cod de comanda;
- numele si numarul de contact al persoanei responsabile cu comanda  dumneavoastra;
- datele dumneavoastra de contact;

Daca informatiile din email sunt corecte si comanda este ferma, va trebui trimiteti un email de confirmare in care veti preciza“comanda ferma – sunt de acord cu livrarea” sau puteti confirma telefonic. In scurt timp de la confirmarea ferma a comenzii, agentul responsabil cu comanda dumneavoastra va va contacta pentru a stabilii impreuna ultimele detalii.

COMANDA PRIN E-MAIL – Puteti lansa o comanda la adresa office@marketsmart.ro. In email trebuie sa specificati:
- codul produsului si eventualele comentarii la adresa acestuia in cazul in care optati pentru anumite modificari referitoare la culori, materiale, dimensiuni, etc.;
- datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa, telefon);

FOLOSIND COSUL DE CUMPARATURI – Comanda produselor se va face prin apasarea butonului ADAUGA IN COS aflat sub fiecare produs din liste sau in sectiunea de prezentare a acestuia. Tot timpul vizitei dumneavoastra pe site, sesiunea COSUL DE CUMPARATURI este in partea  dreapta sus a site-ului, pentru modificara cantitatilor produselor si/sau eliminarea din cos a acestora trebuie apasat butonul vezi cos.

Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi apasati TRIMITE COMANDA, actiune care atesta faptul ca sunteti de acord cu informatiile referitoare la continutul cosul (produse, cantitati, preturi). In etapa urmatoare trebuie sa completati formularul de comanda cu datele dumneavoastra. Mentionam ca aceste informatii sunt tratate confidential si vor fi utilizare doar in scopul procesarii comenzii dumneavoastra.

Dupa completarea integrala a formularul de comanda apasati trimite comanda, procedura ulterioara fiind similara cu cea din cazul comenzii prin email.

TOATE COMENZILE SE LIVREAZA  IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

LIVRAREA IN BUCURESTI

Livrarea se poate face in mai multe feluri:

1. Prin CURIER RAPID - veti primi comanda acasa sau la adresa indicata de d-voastra:

Livrare in Bucuresti:

- costul unui colet de pana la 10 Kg este de 15 lei;

- peste 10 kg costul transportului va fi comunicat in functie de comanda.

- NOU pentru livrarile in Bucuresti:

- Livrare cu Verificare* Colet - cost 17 lei;

- Livrare Sambata - cost 17 lei;

*"Livrare cu Verificare" inseamna ca in prezenta curierului aveti dreptul sa desfaceti coletul primit, inainte de a achita, pentru a verifica daca produsul/produsele comandat de d-voastra corespunde cu ce este in colet. Nota: Produsele NU se vor proba, imbraca, testa etc, se poate face doar verificarea vizuala in prezenta curierului!

 


- peste 10 kg costul transportului va fi comunicat in functie de comanda.

Livrarea se face oriunde in tara fara alte taxe suplimentare! Livrarea se face in 24 ore de la primirea comenzii. In cazul aparitiilor unor probleme de ordine interioara vi se va comunica termenul de livrare.

 

2. Prin diverse firme de curierat cu care firma noastra nu are contract - costul se va comunica prin telefon si/sau e-mail (expeditia se va face prin aceasta metoda la cererea clientului).

 

Nota: Livrarea din partea firmei noastre dureaza intre 24 si 72 ore. In anumite cazuri acest termen poate fi depasit, d-voastra ca si client urmand a fi anuntat de aceste aspecte.

Pentru mai multe detalii puteti sa sunati la urmatoarele numerele: 0721247632
0766292821

In cazul returnarii produselor, cheltuielile de transport sunt suportate de catre client, iar transportul se va face prin firme de curierat!